ساخت سوله به چند مرحله تقسیم می شود که در این متن به توضیح کامل آن می پردازیم.

ساخت سوله در کارخانه

ساخت اسکلت فلزی سوله در کارخانه ها به صورت مرحله ای می باشد سوله های فلزی در کارخانه به صورت جوشکاری و برش کاری می باشد. در ساخت سوله ها ابتدا ورقه های فولاد توسط دستگاه های برش برش داده می شوند و سپس توسط دستگاه جوش داده می شوند اتصالات دیگر نیز به وسیله پیچ و مهره بهم متصل می شوند  دستگاه های جوش شامل دستگاه جوش توپودری، دستگاه جوش الکترود، دستگاه جوش اتوماتیک و… می باشد. هر چه دستگاه های جوشکاری پیشرفته تر باشد و یا به صورت اتوماتیک باشد و از استاندارد های سوله سازی پیروی شود سوله ی ساخته شده دارای استحکام بهتری می باشد و مرغوب تر است. در این صورت سوله ی ساخته شده تخریب کمتری می پذیرد و عمر بیشتری را دارا می باشد.

مرحله ی دوم

سوله ها پس از ساخت اولیه در کارخانه برای رنگ کاری به کارگاه های رنگ فرستاده می شود رنگی که به سوله ها خورده می شود می بایست دارای استاندارد بالایی باشد کیفیت رنگ در ساخت سوله ها و کیفیت ان تاثیر به سزایی خواهد گذاشت. دستگاه های رنگ کاری به صورت اتوماتیک می باشند. ضخامت رنگ ها در هنگام رنگ کردن سوله بسیار مهم بوده و باید بر اساس ضخامت استاندارد رنگ کاری شوند.

مرحله ی سوم سوله سازی

پس از این که سوله ها رنگ آمیزی و خنک می شوند آماده ی بارگیری و حمل به سمت محل ساخت و احداث سوله می شوند. پی ریزی، فوندانسیون و خاکبرداری و سایر مراحل برای ساخت سوله هم زمان با ساخت سوله ها در کارخانه انجام می گیرند. محل احداث و ساخت سوله نیز از هر نظر باید استاندارد باشد چرا که شرایط اقلیمی تاثیر بسیار مهمی در کاربرد سوله داشته و در صورت مناسب نبودن شرایط اقلیمی همانند آب و هوا ممکن است بر روی کیفیت سوله تاثیر عکس بگذارد. پس از این مرحله مرحله ی آخر نصب سوله می باشد که با استفاده از پیچ و مهره و اجزای  سوله این مرحله نیز انجام می پذیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست