هزینه ساخت سوله مرغداری
هزینه ساخت سوله مرغداری بستگی به ابعاد آن دارد. لازم است بدانید که ما دو تا فاکتور برای قیمت داریم، یکی قیمت هر متر مربع میباشد و یکی دیگر قیمت کل سازه میباشد، اما در حال حاضر ما به قیمت کل کاری نداریم و صرفا روی قیمت هر متر مربع فوکوس میکنیم، زیرا تایین کننده قیمت و هزینه ساخت سوله مرغداری را قیمت هر متر آن مشخص میکند. عملا هزینه سوله مرغداری در ارتفاع و دهانه سوله خلاصه میشود و در درجه اول باید شما ابعاد دقیق را مشخص کنید.
منظور از ابعاد دقیق ( دهانه سوله – طول سوله و ارتفاع سوله ) میباشد.
بهترین ابعاد برای مرغداری
اصولا برای ساخت مرغداری و سوله ی آن در گشته دهانه های نسبتا کوچک مرسوم بود اما در حال حاضر بهترین ابعاد برای مرغداری دهانه های ۲۰ متری میباشد با سقف های قوسی ( برای تهویه هرچه بهتر ).
قوسی بودم برای سقف های مرغداری ها در حال حاضر بسیار مهم میباشد زیرا تهویه سالن هایی که سقف قوسی دارند بسیار با کیفیت بهتری انجام میشود که این مهم بشدت برای بازدهی وزن طیور و همچنین پایین آمدن نرخ بیماری بسیار با اهمیت میباشد.
همچنین لازم است که این نکته را هم بدانید که اتلاف انرژی در سقف های قوسی بسیار کمتر نسبت به سقفهای هشتی میباشد و این مهم میتواند قیمت تمام شده مرغداری را در فصول سرد سال برای صاحب امتیاز مرغداری پایینتر آورد و میزان نرخ سود را بالاتر ببرد.
از موارد دیگر تاثیر گذار در هزینه ساخت سوله مرغداری روش ساخت سوله میباشد که شما میتوانید برای اطلاعات از انواع روش های ساخت سوله مرغداری به لینک مقاله زیر مراجعه فرمایید و معایب و مزایای هر یک را برای ساخت سوله مرغداری ببینید.
روش های ساخت انواع سوله مرغداری
بهترین روش های ساخت سوله مرغداری
۱- روش اولی که قصد داریم برای ساخت مرغداری به شما دوستان معرفی کنیم، سوله های سبک خرپایی یا سوله HSS میباشد.
اگر قصد دارین سوله ای با دهانه بالای ۱۸ متر برای مرغداری خود احداث کنید بدون شک بهترین گزینه ساخت سوله مرغداری خرپای سبک میباشد.
در این نوع سوله ها با حفظ پایداری و استقامت سازه مصرف فولاد بهینه تر و کمتر از سایر سوله های دیگر میشود ، در نتیجه قیمت تمام شده آن هم بسیار پایینتر از سایرین میشود.
میتوان گفت که هزینه ساخت سوله مرغداری با روش سوله سبک خرپایی حداقل در هر متر ۸۰٫۰۰۰ تومان و حد اکثر تا ۱۸۰٫۰۰۰ ترمان ارزانتر از سایرین میشود ( اسکات فلزی )
همچنین هزینه فنداسیون ریزی هم در این روش با کاهش قیمت در ساخت سوله مرغداری همراه است و هزینه آن کمتر میباشد زیرا به دلیل سبک تر بودن وزن سازه فنداسیون آن نیز کوچکتر شده و قیمت آن کاهش میابد.
از مزایای دیگر این سازه ها سقف قوسی آن میباشد که در بالا توضیحاتی برای آن اراِه شده است.
این نوع سوله مزایای زیادی دارد:
حمل ونقل آسان
زیبایی و تنوع ظاهری
دهانه های بسیار بزرگ
کاربری های متفاوت
امکان نصب جرثقیل در این نوع سوله
قابلیت مونتاژ و دمونتاژ سریع و آسان زیرا تمام سازه به صورت پیچ و مهره ای میباشد
فونداسیون های کوچک
استاندارد بودن
و امنیت بالا
که باعث شده نسبت به انواع دیگر سوله(سوله تیرورقی وسوله یو بی ام ) ترجیح داده شود.
۲- روش بعدی که قرار است برای سوله مرغداری به آن بپردازیم سوله یو بی ام میباشد که تاثیر آن در هزینه ساخت سوله مرغداری را مورد بررسی قرار خوهیم داد، اما قبل از این نکته بسایر مهمی باید در مورد سوله های ubm برای مرغداری را با شما در میان بگذاریم…
اگر به دنبال سود و بازدهی در کسب کار مرغداری خود هستید به هیچ عنوان به سمت سوله های یو بی ام برای مغداری نروید زیرا….
سوله های یو بی ام از موادی با نام پلی ارتان برای عایق کردن منافظ و همچنین عایق بودن در برابر سرما و گرمای هوا استفاده میشود و عملا تنها نوع عایق در سوله های یو بی ام همین پلی ارتان میباشد. این عایق ها از لحاظ ظاهری مثل فوم یا همان یونولیت و اسفنج هستند که به صورت مایع و پاششی به سطوح پاشیده میشوند. ماهیت جنسی این مواد نرم میباشد به طوری که اگر انگشت خودتتان را در آن فشار دهید سوراخ میشود و جای انگشتتان در آن میماند. این عایق ها به هیچ عنوان برای ساخت سوله مرغداری مناسب نیست زیرا به شدت بافت دار است و منافظ زیادی در خود دارد که به شدت آلودگی را به خود جذب میکند و قابل ضد عفونی شدن نیست، روی همین حساب حتی اگر هزینه ساخت سوله مرغداری با روش یو بی ام پایینتر هم بیاید به هیچ عنوان توصیه نمیشود چون به عنوان مثال اگر یک پارت مرغداری شما دچار آنفلانزا یا گامبرو و یا…. شود عملا آن ویروزها در آن عایق ها نفوذ میکند و به هیچ عنوان هم قابل ضد عفونی شدن نیست پس بهتر است که به طور کلی از این روش ساخت برای مرغداری دوری کنید.
همچنین بیشتر بدانید درباره ساخت سوله یو بی ام
۳- روش دیگر ساخت سوله مرغداری استفاده از روش سنتی تیر ورقی مباشد. هزینه ساخت سوله مرغداری به روش تیر ورقی بالاتر از سایر سوله ها میباشد که این البته نشان از کیفیت بالاتر ندارد.
فن ساخت و مهندسی سازه های تیر ورقی بسیار قدیمی میباشد برای همین در این سازه ها برای رسیدن به مقاومتهای لازم طبق آیین نامه های مقررات ملی ساختمان ، از مصرف بالا و بی رویه فولاد بهره میگیرند که همین موضوع میتواند قیمت ساخت این سازه ها را بسیار بالاتر از سوله های خرپایی ببرد. البته این نکته هم ید نیست که بدانید که پایه مصالح هر دو این روشها ( خرپایی و تیر ورقی ) یکی میباشد و تفاوتی با هم ندارد اما تنها تفاوت در این است که در سازه تیر ورقی بسیار بیشتر از سازه خرپایی فولاد مصرف میشود تا بتوانند به استحکام و استقاومت روش خرپایی برسند و عملا این به خاطر قدیمی بودن فنون ساخت این نوع سازه میباشد.
اگر از قیمت بالای آن صرف نظر کنیم ، این سازه هم سازه ای است که برای مرغداری قابل استفاده میباشد و مشکلی در آن به وجود نمیاید البته اگر دفترچه محاسبات صحیحی داشته باشد و مورد تایید سازمان نظام مهندسی باشد.
مقاله بسیار مهم که به شما حتما توصیه می شود آن را مطالعه فرمایید
شماره تماس :
دسته ها
- اجرای سوله (3)
- انواع سوله (1)
- سوله (63)
- سوله ساز (2)
- سوله مدرن (1)
- سوله نو (1)
- سوله های تیرورقی (17)
- سوله های خرپایی (30)
- سوله یو بی ام (16)
- شرکت سوله سازی (1)
- قیمت سوله (3)
- کاربری سوله (2)
- نصب سوله (1)
آخرین دیدگاهها
- harbinger در طراحی و ساخت سوله خرپایی
- harbinger در تفاوت انواع سوله ها
- harbinger در مشخصات سوله
- harbinger در لیست شرکت های سوله سازی
- harbinger در اجرای سوله